Антоанета Панчева

Професионален опит:

Експертната област на Антоанета е управлението на човешките ресурси. За своите десет години в консултантската дейност тя е натрупала богати познания за изграждането и управлението на екипи, управлението на конфликти, ефективната комуникация и презентационните умения.

Като част от обучаващия екип на In Your Hands Антоанета е отговорна за положителната промяна, целеположена в индивидуалните обучителни програми на редица средни и големи компании. Сред корпоративните клиенти, чиито служители обучава, са телекоми, производствени организации, застрахователни компании и банки.

Тони е красивата част на консултантския екип, но по нищо не отстъпва със своите упоритост, прецизност и постоянство. Психолог е по образование, но не спира да развива уменията си, придобивайки и продължавайки да придобива и към този момент допълнителни квалификации по групово динамичен тренинг, когнитивно-поведенческа терапия и позитивна  психотерапия. Притежава допълнителни сертификации като експерт от Thomas International и TMI interational, както и международен опит в тренингите за управление на различията – водила е курс по „Крос културна комуникация“ в Япония.