ОТВОРЕНА Е РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ НА STRATEGIC BUSINESS ACADEMY

ОТВОРЕНА Е РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ НА STRATEGIC BUSINESS ACADEMY

10.05.2019 За първи път в два формата на провеждане – Fast track и Класически. Регистрирайте се СЕГА на специалните ни цени за ранно записване! Местата са ограничени до 12!

Представяме Ви първото издание на STRATEGIC BUSINESS ACADEMY – ускорена практическа бизнес програма по МВА модел, специално разработена за висшия и средния мениджмънт на компании, работещи в динамична и конкурентна пазарна среда! Академията съчетава в себе си:

 • Световен ноу-хау – използваните инструменти в модулите са част от МВА програмите на водещи университети (списък) в цял свят и са използвани от над 50% от компаниите във Fortune 500;
 • Ускорено и практическо бизнес знание, поднесено по модерен и интерактивен формат, с включени бизнес и поведенчески симулации във всеки модул;
 • Международно признати бизнес сертификати и професионален Networking.

 

Какво включва Академията?

Академията се състои от 6 системно надграждащи се модула и самостоятелна практическа работа между модулите:

 • Модул 1: "Мениджърски анализ на финансовите и бизнес показатели (KPIs)"
 • Модул 2: "Конкурентни предимства чрез динамична бизнес стратегия" 
 • Модул 3: "Лидерство, Организационна култура и Бизнес резултати" 
 • Модул 4: "Устойчиво развитие чрез управление на нематериалните активи"
 • Модул 5: "Доставяне на стойност от проектите за промяна"
 • Модул 6: "Тотално качество и организационна ефективност"

 

Два формата на провеждане

 • Ускорен летен формат
  Първото издание на Академията се планира да стартира в началото на месец юли 2019 г. като Fast track Академия. В рамките на  две поредни седмици, по четири дни във всяка, участниците ще имат възможност да преминат през всички шест модула от академията (два от модулите са двудневни). Периодите на провеждане са 2-5 юли и 9-12 юли 2019 г. Fast track форматът на Академията дава възможност да преминете интензивно през пълната програма на курса, използвайки летния, по-малко натоварен работен период.

 

 • Класически есенен формат
  Ако нямате възможност да се включите във Fast track формата на Академията, може да го направите в класическото ѝ есенно издание, планирано да стартира на 18 септември 2019 г. Това издание на Академията ще се проведе в рамките на шест месеца, като всеки месец ще се провежда по един модул от академията. Датите за останалите модули ще бъдат съгласувани с програмата на всеки участник веднага щом групата от 12 участници бъде сформирана.

 

Защо е нужна Академията?

Често се казва, че мениджърът, управляващ бизнес, е като часовникар грижещ се за сложен часовников механизъм, но... дали му е толкова лесно? Защото тъкмо сме му научили мястото на дадено зъбчато колело и то вече не е там или просто изглежда различно – пазара, клиентите и конкурентите ни се променят постоянно.

В такава среда, единствената гаранция за успех на компанията е ключовите мениджъри да надскочат функционалната си експертност и да видят голямата картина на бизнеса, лостовете и причинно-следствените връзки между всички елементи на часовниковия механизъм на компанията. Само така могат да вземат правилни стратегически и оперативни решения, водещи до синергия в усилията и гарантиращи устойчив пазарен успех.

 

За какво е Академията?

Академията е ускорена програма, разработена по МВА модел и даваща на мениджърите нужните ключови перспективи към всички страни на бизнеса. Целта й е с практически инструменти и бизнес симулации да представи голямата картина на една компания и механизмите, водещи я до успех. Така мениджърите ще знаят как да постигнат желаните конкурентни предимства, реализирайки пълния потенциал на организацията.

 

За повече информация и регистрация:

 • Посетете страницата на академията: SBA.inyourhands.bg
 • Изтеглете детайлна брошура в PDF формат
 • Запишете се на предстоящия УЕБИНАР на 4 юни от 13:00 до 13:45 часа, на който можете да получите допълнителна информация и да зададете своите въпроси.
 • Заявете персонална среща с нас на имейл: SBAcademy@inyourhands.bg или се обадете на телефон: +359 884 279 370 

 
HR STRATEGIC BUSINESS PARTNER ACADEMY - Ускорена MBA програма за HR мениджъри

HR STRATEGIC BUSINESS PARTNER ACADEMY - Ускорена MBA програма за HR мениджъри

06.03.2018 Регистрирайте се СЕГА на специалните ни цени за първото издание на Академията. Местата са ограничени!

Представяме Ви HR STRATEGIC BUSINESS PARTNER ACADEMY - първата по рода си ускорена бизнес програма по МВА модел, специално разработена за HR директори и мениджъри

Защо е нужна Академията?

Организациите стават изключително мултипоколенчески, познатите модели не работят, а ефективността е новата мантра. В тази среда компаниите, които не се адаптират бързо, няма как да просперират, независимо колко успешен продукт или бизнес модел са имали до сега. Но кой движи организациите напред, ако не хората?

HR функцията заслужава да отвоюва мястото си сред стратегическия мениджмънт, доказвайки измеримата бизнес стойност, която носи на компанията. За целта е нужно да успяваме да говорим на езика на бизнеса и да предлагаме аргументите си облечени с подходящите финансови, стратегически и корпоративни термини.

Какво ще получите?

В рамите на шест, надграждащи се модула ще имате възможност да натрупате солидни бизнес знания, разбиране и опит. Участвайки в първото издание на HR STRATEGIC BUSINESS PARTNER ACADEMY получавате:

 1. Световен ноу-хау - използваните инструменти в модулите са част от МВА програмите на 7 от 10-те водещи университети в света и са използвани от над 50% от компаниите във Fortune 500;
 2. Ускорено и практическо бизнес знание, поднесено по модерен и интерактивен формат, с включени бизнес и поведенчески симулации;
 3. Международно признати бизнес сертификати и професионален Networking.

За повече информация:


За първи път в България - Отворен бизнес семинар със световно утвърдената бизнес симулация „CELEMI Enterprise“

За първи път в България - Отворен бизнес семинар със световно утвърдената бизнес симулация „CELEMI Enterprise“

06.02.2018 Броени дни остават до отворения бизнес семинар на тема "Адаптиране на стратегията към променящи се пазари". Побързайте да заявите своето участие!

В света на бизнеса промяната се превърна в статукво, а успехът - в движещата се мишена! За да управлявате успешно бизнесa си както в краткосрочен, така и в дългосрочен аспект, е необходимо да виждате и разбирате „голямата картина“ на пазара, да анализирате поведението на клиентите и конкурентите и да съумеете да се възползвате от възможностите за създаване на устойчиво конкурентно предимство. 

Участвайки в обучението „Адаптиране на стратегията към промените на пазара“, ще се докоснете да магията на ученето чрез бизнес симулатор и ще бъдете предизвикани да се справите с конкуренцията в условията на несигурна бизнес среда. За да постигнете това ще трябва:

 • На база ключови критерии да изберете пазарен сегмент, в който да оперира Вашият бизнес;
 • Да сегментирате аналитично и да успеете да продавате на желаните от Вас клиенти, а не на случаен принцип;
 • Да удовлетворите нуждите на клиентите, развивайки атрактивно портфолио, в което всеки продукт и услуга постигат желаната от Вас рентабилност и изплащат свързаните с тях инвестиции;
 • Да проследявате, анализирате и предвиждате ходовете на конкуренцията, подготвяйки изпреврващи решения;
 • Да се възползвате максимално от хората и процесите в организацията, инвестирайки и развивайки тези, които ще са в полза на стратегията Ви;
 • Да създадете устойчив бранд и силна пазарна репутация, носещи Ви ад-хок клиенти и гарантиращи Ви водещи позиции при избора на клиентите;
 • Да следите и анализирате широк набор от краткосрочни и дългосрочни финансови и бизнес показатели и да изграждате стратегията си съобразно тях.
   

Обучението е основано изцяло на бизнес симулацията CELEMI Enterprise (Вижте повече за нея ТУК), разработена от шведската компания Celemi AB, която над 30 години е най-предпочитаният партньор за разработване и провеждане на бизнес обучения чрез симулации от най-големите компании в света като Airbus, IBM, SIEMENS, ABB, Coca-Cola и стотици други.  

Побързайте! Остават още малко места!

За регистрация и повече информация кликнете тук!


За коледните чудеса и добрината

За коледните чудеса и добрината

15.12.2017 Казват, че по Коледа ставали чудеса… Заедно можем да ги случим! Почетете и предайте нататък добрината!

Скъпи приятели на In Your Hands,

Ето че отново отлетя една година, отново е зима и отново се задават празниците, които така трепетно очакваме. Представете си само как се сипят снежинки, как падат тихо на земята, образувайки дебела бяла покривка… как сте у дома в компанията на най-милите си същества, хапвате вкусна храна и е топло не само на телата, но и на душите ви.

А сега си представете, че има хора, които няма да бъдат прегърнати, хора, на които няма кой да пожелае светло Рождество, хора, които ще си легнат гладни и премръзнали. Защото за нас зимата е приказен сезон, но за някои тя е тежко предизвикателство.

Водени от тази мисъл и следейки новини и социални мрежи, тази година избрахме да се включим в две инициативи, които да внесат малко топлина и обич в зимните дни на тези, които се надяват на чудеса.

Първото, което привлече вниманието ни, бе една новина, която гласеше, че в София е открит Център за кризисно настаняване на бездомни хора към Столична община. Там всеки може да потърси подслон, храна и топъл чай. Хората могат да останат в Центъра до пролетта, преживявайки студените месеци на топло и чисто. След разговор по телефона с директора установихме, че Центърът има нужда от всичко, което касае храненето и хигиената на настанените там хора - пакетирана и консервирана храна, чай, кафе, диспенсери за топла вода, кърпи... И така, въоръжени с желание да стоплим няколко човешки души и да подпомогнем дейността на Центъра за кризисно настаняване на хора, грабнахме торбите и отидохме на пазар! Продуктите, които вече започват да завземат всяко празно кътче в офиса, ще занесем лично до Центъра.

Ако каузата представлява интерес за вас, тук можете да се свържете с директора.

Втората група, която избрахме да подкрепим тази зима, е по-малко популярна сред дарителите, но много важна за нас. Става въпрос за приют за животни „Фермата“. Ние от In Your Hands нямаме претенциите да разбираме от ветеринарна медицина или от отглеждането на толкова голям брой животни. Отговорниците за приюта най-добре могат да преценят кое е по-належащия разход – храната, отоплението или лекарствата. Но пък разбираме друго – че всяко същество заслужава грижа. Ето защо решихме да си поръчаме прекрасния им благотворителен календар! Освен удовлетворение, той ще ни носи радост и хармония с всеки следващ месец, заради приказния дизайн. Разгледайте и поръчайте тук!

 

Казват, че по Коледа ставали чудеса…

А заедно можем да направим промяна, чудодейци!

 

Ще се радваме да се включите в кампаниите и сме насреща за всякакви въпроси и предложения.

Отворете сърцата си и предайте нататък добрината!

 

Светли и вълшебни празници,

Екипът на In Your Hands


Най-новото решение на Eagle’s Flight е вече в България

Най-новото решение на Eagle’s Flight е вече в България

20.09.2017 Световният лидер в сферата на поведенческите симулации Eagle’s Flight лицензира и сертифицира консултантите на In Your Hands в провеждането на модулите от цялостна интегрирана Мениджърска Академия: „Лидерът в практиката“.

Фокусът на новата програма е развитието на мениджърския екип на компанията, в ежедневието на който се налага да води, а не просто да управлява хора, за да постига цели и организационни резултати.

„Лидерът в практиката“ показва на участниците не само как, а и защо е важно мениджърската роля да е съчетана с лидерската. Участниците ще се сдобият с множество умения и готови инструменти, които да прилагат в ежедневната си работа и които ще им помогнат да се превърнат в истински лидери в практиката си.

В рамките на петдневната интерактивна програма участниците ще придобият нови знания и умения в областите:

 • Мениджмънт и лидерство
 • Лидерски стилове
 • Изграждане на култура в екипа на лична отговорност към резултата
 • Управление на времето
 • Лична ефективност
 • Изграждане и управление на екипи
 • Комуникативни умения
 • Активно слушане
 • Даване и получаване на обратна връзка
 • Ефективно задаване на въпроси
 • Коучинг

 

Тези знания и умения помагат на лидерите да повишат ефективността и представянето на служителите, доставяйки изключителни резултати за организацията.

Програмата е особено полезна както за средния мениджмънт, така и за новоназначени ръководители без опит в областта.

Обучителните модули са съчетание от различни активности, преживявания и симулации, защото опитът ни показва, че за да се постигне дългосрочен и устойчив резултат, то хората трябва да учат от опита си.

Свържете се с нас, за да получите по-подробна информация!


Alpha Wave е най-новата за България програма на Eagle's Flight

Alpha Wave е най-новата за България програма на Eagle's Flight

02.09.2017 Канадската компания, световен лидер в поведенческите симулации, разработи и лицензира In Your Hands във воденето на програмата, чийто фокус е "Бъдете отговорни към резултата".

 

Като всяка от програмите на Eagle’s Flight, новата поведенческа симулация Alpha WaveTM притежава следните отличимости:

 • Уникален и практически ориентиран инструмент;
 • Съчетание между силно ангажиране, забавление и трансформиране на индивидуалното поведение;
 • Постига трайни резултати;
 • Програмата е предназначена за функционални матрични екипи на всички нива и е подходяща за провеждане по време на конференции и обучения.

В дoпълнение вижте и видеото на нашите международни партньори от Eagle's Flight -

Learn More About The Alpha Wave Experience

 

 

За да ви въведем в програмата и да ви подготвим за разширените материали, към които ви насочихме, вижте накратко какво е бизнес предизикателството в Alpha Wave.

Alpha WaveTM  е симулация за личната отговорност – за нейното изискване, разбиране и точно изпълнение. Попадайки в ситуация със сериозни предизвикателства, крайни срокове и задължения, участниците са изправени пред няколко възможности за действие и от тях се изисква на база познанията им за всяко от тях, както и за средата, да вземат възможно най-разумното решение. Alpha Wave разкрива ценни уроци за изпълнението на личните и екипни отговорности и едновременно с това въвлича участниците в едно забързано и вълнуващо преживяване.

Пълното представяне на програмата може да намерите в страницата на самото обучение

"Бъдете отговорни към резултата".

Вярваме, че ще бъде още по-интересно за вас да узнаете какъв е сюжетът на симулацията и да се опитате да си представите какво би било преживяването, ако сте участници в нея.

За тази цел ви отвеждаме в Джунглата, където вие като служители на международно известната компания Alpha Wave имате за задача да изградите научни изследователски съоръжения. Предстои ви да се справите с изграждането на три типа съоръжения, при това в отдалечен и опасен район на Джунглата, където климатичните условия също са застрашаващи.

С вашите колеги от компанията ще работите в екипи по 5 човека. Всяко построено съоръжение има парична стойност и допринася за крайното изпълнение на задачата на компанията.
Конкуренцията и препятствията дебнат отвсякъде, но вашата авантюристичност и целеустременост към бизнес резултати ще направят предизвикателството полезно и незабравимо.

Впуснете се в него, като посетите страницата на обучението "Бъдете отговорни към резултата" и се запознаете в детайли с преживяването Alpha WaveTM.

 


Няколко стотин участници вече преминаха през новата поведенческа програма "Безопасността като личен избор"

Няколко стотин участници вече преминаха през новата поведенческа програма "Безопасността като личен избор"

25.05.2017 “Не трябва да се случват неща… които мога да контролирам” е посланието на новата поведенческа програма е портфолиото на In Your Hands. Програмата е разработена от нашите международни партньори Eagle’s Flight Canada, чийто фасилитатор Кевин Тенант в края на миналото лято представи за пръв път обучението в България.

“Не трябва да се случват неща… които мога да контролирам” е посланието на новата поведенческа програма е портфолиото на In Your Hands. Програмата е разработена от нашите международни партньори Eagle’s Flight Canada, чийто фасилитатор Кевин Тенант в края на миналото лято представи за пръв път обучението в България.

С радост споделяме още удовлетворението си, че след проведената първа демонстрация консултантите на In Your Hands бяха обучени от представителя на Eagle’s Flight и придобиха лиценз за водене на програмата „Безопасността като личен избор“ в границите на България, Сърбия и Македония.

Вследствие на предварително споразумение с наши клиенти, през последните шест месеца няколко стотин човека от компании в сферата на производството и добива преминаха през програмата. Водещи на всички тренинг дни бяха сертифицираните консултанти на In Your Hands.

Благодарим на компаниите, които ни се довериха, и на всички техни служители, които извървяха с нас тези първи крачки в „Безопасността като личен избор“

Благодарим на Кевин Тенант и на останалите наши международни партньори от Eagle’s Flight Canada, че ни помогнаха да достигнем до пълното разбиране на основните послания в програмата и до умението да ги предадем максимално ефективно на своите клиенти в България!

За нас като консултантска компания ще бъде чест да водим със същата активност програмата и в бъдеще, защото силно вярваме, че постигането на безопасна работна среда е свързано с много повече от съставяне на правилник.  За нас безопасността е начин на мислене – споделен от всички служители и свързан с целите на организацията.

Повече за програмата вижте ТУК.

 

 

 


In Your Hands с бизнес семинари в София и Пловдив

In Your Hands с бизнес семинари в София и Пловдив

10.01.2017

С радост споделяме, че в рамките на месец февруари реализирахме два от превърналите се в традиция ежегодни бизнес семинари. Целта им бе да демонстрират част от инструментите, с които си служат нашите експерти в процесите по: подобряване на социалните и бизнес умения; анализиране и преодоляване на проблемите, възникващи в дадена организация.

Първият семинар на тема “Ускорено бизнес учене” се състоя на 18 февруари в София и в него участие взеха над 60 мениджъри на водещи компании в страната. В рамките на частично демонстрираните бизнес симулации по лиценз шведската компания Celemi™, те обединиха усилията си, за да се справят с редица предизвикателства в бизнеса.

За преживяването и впечатленията си от семинара мениджър от Firs Online Solutions сподели:

„Допаднаха ми и трите симулации на сериозни игри и вярвам, че пречупени за определена компания ще бъдат още по-полезни. Много ме впечатли софтуера, който изчислява позициите на пазара.“

Ръководител на семинара беше нашият консултант Павел Панов.

Вторият семинар се състоя в Пловдив седмица по-късно. Темата му “Обучения, които променят поведението” се превърна в обект на внимание от страна на над 30 мениджъри на местни компании. Консултантите на In Your Hands демонстрираха бизнес симулацията “The Gold Of The Desert Kings” – методология за придобиване на умение за успешно изграждане на култура на ефективно планиране на всички нива в организацията.

В края на събитието събрахме положителни отзиви, сред които този на представителя на Кауфланд България :

“Макар и накратко, имаше достатъчно практични изводи и насоки. Същността на демонстрираните инструменти беше обяснена разбираемо, но и по много забавен и увличащ начин.”

В търсене на “златото” в света на бизнеса, давайки насоки на участниците, се впусна и нашият консултант Ивайло Кунев.

Искрено благодарим на всички участници за емоцията и за споделения успех!