бизнес разбиране

Основната цел на компаниите е да създават стойност за своите собственици. Начинът, по който ще бъде създадена тази стойност, се дефинира от топ мениджмънта и се изпълнява от всички мениджъри и служителите, които много често нямат нужното бизнес образование и трудно виждат голямата картина на бизнеса и своята роля в нея. Това проличава особено силно във времена на бизнес промени, когато се наблюдава липса на ангажираност и чувство за собственост към процеса, късане на връзките между отделите, понижаване на качеството.

Чрез използването на бизнес симулации, осъзнаването на причинно-следствените връзки в бизнеса става бързо и устойчиво, по един изключително ангажиращ и забавен за участниците начин. Част от бизнес симулациите ни дават фундаментално бизнес знание и за това са универсално приложими за всички индустрии, докато други отразяват спецификите на определени бизнеси: Банки, Производство, Ритейл, Фармация.

Изберете фокус и вижте списък с бизнес симулациите, които можем да ви предложим, за повишим бизнес разбирането сред мениджърите и служителите в компанията ви. Ако не намирате това, което търсите, просто се свържете с нас, за да разработим индивидуално решение за вашите специфични нужди.

Бизнес проблематика

3 HR тенденции, които ще променят организациите през 2019г.

3 HR тенденции, които ще променят организациите през 2019г.

Бизнесът се променя и то с много динамични темпове, а това носи със себе си нови предизвикателства пред компаниите. Запознайте се с най-актуалните HR тенденции, които да очакваме през 2019 година.

прочетете

КЛОПКИТЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ПРОЕКТИ: КОЙ ПЛАЩА? КОЙ ПЕЧЕЛИ?

КЛОПКИТЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ПРОЕКТИ: КОЙ ПЛАЩА? КОЙ ПЕЧЕЛИ?

НОВО в рубриката ни за Проектни мениджъри! Ето какво има да Ви каже Джоан Флин, представител на Celemi, за успешното управление на проекти.

прочетете

Какво е VUCA и как да се адаптирате към света на VUCA

Какво е VUCA и как да се адаптирате към света на VUCA

„Промяната е единствената константа“. Херакъл го е казал първи. Мисълта му обаче продължава да бъде актуална и в епохата на дигиталната революция.

прочетете