Най-новото решение на Eagle’s Flight е вече в България

Най-новото решение на Eagle’s Flight е вече в България

20.09.2017 Световният лидер в сферата на поведенческите симулации Eagle’s Flight лицензира и сертифицира консултантите на In Your Hands в провеждането на модулите от цялостна интегрирана Мениджърска Академия: „Лидерът в практиката“.

Фокусът на новата програма е развитието на мениджърския екип на компанията, в ежедневието на който се налага да води, а не просто да управлява хора, за да постига цели и организационни резултати.

„Лидерът в практиката“ показва на участниците не само как, а и защо е важно мениджърската роля да е съчетана с лидерската. Участниците ще се сдобият с множество умения и готови инструменти, които да прилагат в ежедневната си работа и които ще им помогнат да се превърнат в истински лидери в практиката си.

В рамките на петдневната интерактивна програма участниците ще придобият нови знания и умения в областите:

 • Мениджмънт и лидерство
 • Лидерски стилове
 • Изграждане на култура в екипа на лична отговорност към резултата
 • Управление на времето
 • Лична ефективност
 • Изграждане и управление на екипи
 • Комуникативни умения
 • Активно слушане
 • Даване и получаване на обратна връзка
 • Ефективно задаване на въпроси
 • Коучинг

 

Тези знания и умения помагат на лидерите да повишат ефективността и представянето на служителите, доставяйки изключителни резултати за организацията.

Програмата е особено полезна както за средния мениджмънт, така и за новоназначени ръководители без опит в областта.

Обучителните модули са съчетание от различни активности, преживявания и симулации, защото опитът ни показва, че за да се постигне дългосрочен и устойчив резултат, то хората трябва да учат от опита си.

Свържете се с нас, за да получите по-подробна информация!


 
Alpha Wave е най-новата за България програма на Eagle's Flight

Alpha Wave е най-новата за България програма на Eagle's Flight

02.09.2017 Канадската компания, световен лидер в поведенческите симулации, разработи и лицензира In Your Hands във воденето на програмата, чийто фокус е "Бъдете отговорни към резултата".

 

Като всяка от програмите на Eagle’s Flight, новата поведенческа симулация Alpha WaveTM притежава следните отличимости:

 • Уникален и практически ориентиран инструмент;
 • Съчетание между силно ангажиране, забавление и трансформиране на индивидуалното поведение;
 • Постига трайни резултати;
 • Програмата е предназначена за функционални матрични екипи на всички нива и е подходяща за провеждане по време на конференции и обучения.

В дoпълнение вижте и видеото на нашите международни партньори от Eagle's Flight -

Learn More About The Alpha Wave Experience

 

 

За да ви въведем в програмата и да ви подготвим за разширените материали, към които ви насочихме, вижте накратко какво е бизнес предизикателството в Alpha Wave.

Alpha WaveTM  е симулация за личната отговорност – за нейното изискване, разбиране и точно изпълнение. Попадайки в ситуация със сериозни предизвикателства, крайни срокове и задължения, участниците са изправени пред няколко възможности за действие и от тях се изисква на база познанията им за всяко от тях, както и за средата, да вземат възможно най-разумното решение. Alpha Wave разкрива ценни уроци за изпълнението на личните и екипни отговорности и едновременно с това въвлича участниците в едно забързано и вълнуващо преживяване.

Пълното представяне на програмата може да намерите в страницата на самото обучение

"Бъдете отговорни към резултата".

Вярваме, че ще бъде още по-интересно за вас да узнаете какъв е сюжетът на симулацията и да се опитате да си представите какво би било преживяването, ако сте участници в нея.

За тази цел ви отвеждаме в Джунглата, където вие като служители на международно известната компания Alpha Wave имате за задача да изградите научни изследователски съоръжения. Предстои ви да се справите с изграждането на три типа съоръжения, при това в отдалечен и опасен район на Джунглата, където климатичните условия също са застрашаващи.

С вашите колеги от компанията ще работите в екипи по 5 човека. Всяко построено съоръжение има парична стойност и допринася за крайното изпълнение на задачата на компанията.
Конкуренцията и препятствията дебнат отвсякъде, но вашата авантюристичност и целеустременост към бизнес резултати ще направят предизвикателството полезно и незабравимо.

Впуснете се в него, като посетите страницата на обучението "Бъдете отговорни към резултата" и се запознаете в детайли с преживяването Alpha WaveTM.

 


Няколко стотин участници вече преминаха през новата поведенческа програма "Безопасността като личен избор"

Няколко стотин участници вече преминаха през новата поведенческа програма "Безопасността като личен избор"

25.05.2017 “Не трябва да се случват неща… които мога да контролирам” е посланието на новата поведенческа програма е портфолиото на In Your Hands. Програмата е разработена от нашите международни партньори Eagle’s Flight Canada, чийто фасилитатор Кевин Тенант в края на миналото лято представи за пръв път обучението в България.

“Не трябва да се случват неща… които мога да контролирам” е посланието на новата поведенческа програма е портфолиото на In Your Hands. Програмата е разработена от нашите международни партньори Eagle’s Flight Canada, чийто фасилитатор Кевин Тенант в края на миналото лято представи за пръв път обучението в България.

С радост споделяме още удовлетворението си, че след проведената първа демонстрация консултантите на In Your Hands бяха обучени от представителя на Eagle’s Flight и придобиха лиценз за водене на програмата „Безопасността като личен избор“ в границите на България, Сърбия и Македония.

Вследствие на предварително споразумение с наши клиенти, през последните шест месеца няколко стотин човека от компании в сферата на производството и добива преминаха през програмата. Водещи на всички тренинг дни бяха сертифицираните консултанти на In Your Hands.

Благодарим на компаниите, които ни се довериха, и на всички техни служители, които извървяха с нас тези първи крачки в „Безопасността като личен избор“

Благодарим на Кевин Тенант и на останалите наши международни партньори от Eagle’s Flight Canada, че ни помогнаха да достигнем до пълното разбиране на основните послания в програмата и до умението да ги предадем максимално ефективно на своите клиенти в България!

За нас като консултантска компания ще бъде чест да водим със същата активност програмата и в бъдеще, защото силно вярваме, че постигането на безопасна работна среда е свързано с много повече от съставяне на правилник.  За нас безопасността е начин на мислене – споделен от всички служители и свързан с целите на организацията.

Повече за програмата вижте ТУК.

 

 

 


In Your Hands с бизнес семинари в София и Пловдив

In Your Hands с бизнес семинари в София и Пловдив

10.01.2017

С радост споделяме, че в рамките на месец февруари реализирахме два от превърналите се в традиция ежегодни бизнес семинари. Целта им бе да демонстрират част от инструментите, с които си служат нашите експерти в процесите по: подобряване на социалните и бизнес умения; анализиране и преодоляване на проблемите, възникващи в дадена организация.

Първият семинар на тема “Ускорено бизнес учене” се състоя на 18 февруари в София и в него участие взеха над 60 мениджъри на водещи компании в страната. В рамките на частично демонстрираните бизнес симулации по лиценз шведската компания Celemi™, те обединиха усилията си, за да се справят с редица предизвикателства в бизнеса.

За преживяването и впечатленията си от семинара мениджър от Firs Online Solutions сподели:

„Допаднаха ми и трите симулации на сериозни игри и вярвам, че пречупени за определена компания ще бъдат още по-полезни. Много ме впечатли софтуера, който изчислява позициите на пазара.“

Ръководител на семинара беше нашият консултант Павел Панов.

Вторият семинар се състоя в Пловдив седмица по-късно. Темата му “Обучения, които променят поведението” се превърна в обект на внимание от страна на над 30 мениджъри на местни компании. Консултантите на In Your Hands демонстрираха бизнес симулацията “The Gold Of The Desert Kings” – методология за придобиване на умение за успешно изграждане на култура на ефективно планиране на всички нива в организацията.

В края на събитието събрахме положителни отзиви, сред които този на представителя на Кауфланд България :

“Макар и накратко, имаше достатъчно практични изводи и насоки. Същността на демонстрираните инструменти беше обяснена разбираемо, но и по много забавен и увличащ начин.”

В търсене на “златото” в света на бизнеса, давайки насоки на участниците, се впусна и нашият консултант Ивайло Кунев.

Искрено благодарим на всички участници за емоцията и за споделения успех!