Индустрии

IT

Стремглавото развитие на IT индустрията у нас донесе много положителни бизнес настроения, свързани с бърз растеж, успешни сливания и придобивания, подобряване на стандарта на живот, глобализация на продажбите и централизация на операциите в България. Привлекателността на бизнеса и сравнително ниския праг за навлизане в индустрията в съчетание с организационните проблеми, съпътстващи бързия растеж, изправи успешните IT компании пред предизвикателства – намаляващи маржове на печалба и недостиг на професионален среден мениджмънт. Към тези две специфични тенденции можем да добавим и постоянната за индустрията нужда да се балансира наличния капацитет с наличните проекти. В тези условия компаниите, които се опитват да имат предложение за всеки клиент, започват да отстъпват пред компаниите, които прецизно са определили своите клиенти и работят фокусирано, за да удовлетворят техните изисквания. 

Вижте по-долу нашите специализирани за индустрията решения.

Освен с тях, можем да Ви бъдем полезни и с много други тематики, които ще откриете структурирани според желаните от Вас ОБЛАСТИ НА РАЗВИТИЕ или ЦЕЛЕВИ ГРУПИ Ваши служители. Всяко решение ще бъде персонализирано за Вашите специфични нужди след запознаване с работния Ви процес и организационна култура.

Можете да се запознаете и с УСПЕШНИ ИСТОРИИ нa компании, приложили нашите решения за справяне с различни работни предизвикателства.

Бизнес финанси за нефинансисти

Celemi “Apples & Oranges” е бизнес симулация, чрез която участниците ще осъзнаят как ежедневните им решения влияят върху финансовите резултати, ще анализират ключови показатели на представянето и ще търсят възможни подобрения. В резултат се постига споделено разбиране как техният бизнес създава печалба и пазарна стойност.

повече

Бизнес проблематика

Безопасността в организацията – от формална политика към цялостна култура и лична ангажираност

Безопасността в организацията – от формална политика към цялостна култура и лична ангажираност

Повече от всякога хората имат нужда да вярват, че са част от организация, която мисли за здравето и благополучието на служителите си не само на хартия, а преди всичко на практика.

прочетете

ДАВАНЕ НА ПОХВАЛИ

ДАВАНЕ НА ПОХВАЛИ

Даването и получаването на обратна връзка е част от живота ни, особено в работен контекст, когато се изисква да се постигат резултати. От стоя страна похвалите са важни за мотивацията и ангажираността на служителите.

прочетете

3 HR тенденции, които ще променят организациите през 2019г.

3 HR тенденции, които ще променят организациите през 2019г.

Бизнесът се променя и то с много динамични темпове, а това носи със себе си нови предизвикателства пред компаниите. Запознайте се с най-актуалните HR тенденции, които да очакваме през 2019 година.

прочетете