Цялостни решения

Комуникация и каскадиране на корпоративната стратегия

Колко често водите разговори във Вашата организацията за стратегията на компанията? Сигурни ли сте, че ключовите служители имат правилното разбиране за бизнеса, който трябва да управляват? Могат ли да вземат решения, обосновани на солидна бизнес логика?

Вие, като ръководители, създавате визия и давате насока на бизнеса. Сега нещата са в ръцете на цялата организация, която трябва да се настрои до най-малкия детайл към новата посока, която искате тя да поеме. Знаете, че успехът зависи от начина, по който средният мениджмънт предава стратегията към всеки служител в организацията, но дали я комуникирaт ясно, така че всички да я разберат и да съобразят своите действия спрямо промените?

Успешната реализация на стратегията изисква посланията, които отправяте към клиентите, да са ясни и еднозначни. Необходимо е още хората в организацията да са обединени около общ, споделен начин за постигане на целите и всеки да разбира ясно своята роля в процеса на създаване на стойност.

Strategy Implementation Success е цялостно решение за изграждане на споделена визия в компанията, което по своя замисъл е предвидено да бъде преплетено с вече съществуващите процеси за въвеждане на стратегията в организацията.

Свържете се с нас, за да създадем Вашето персонализирано решение, съобразено с дългосрочната стратегия и специфичните Ви нужди!

Повече информация за програмата прочетете в прикачената по-долу брошура!

Полезни материали

Брошура "Комуникация и каскадиране на корпоративната стратегия" (Български) разгледайте
Brochure "Strategy Implementation Success" (English) разгледайте

Бизнес проблематика

Как да подготвим организацията за промяна

Как да подготвим организацията за промяна

Овладейте следните инструменти, процеси и умения за ефективното управление на процеси!

прочетете

Верига на доставка на стойност в организацията

Верига на доставка на стойност в организацията

Доволни клиенти, доволни собственици и доволни служители? Постижимо е в няколко лесни стъпки!

прочетете

Управление на изпълнението: Oт планове и процедури към решения и отговорност

Управление на изпълнението: Oт планове и процедури към решения и отговорност

Замисляли ли сте се, че постигането на качество и производителност в работния процес се определя от един фактор - ПРОДУКТИВНИЯТ РЕД. Ето няколко съвета за подобряването му

прочетете