Цялостни решения

HR Strategic Business Partner Academy

ДИРЕКТНО КЪМ ФОРМАТА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

Представяме Ви първата по рода си ускорена бизнес програма по МВА модел, специално разработена за HR директори и мениджъри и предлагаща:

  • Световен ноу-хау - използваните инструменти в модулите са част от МВА програмите на водещи университети в цял свят и са използвани от над 50% от компаниите във Fortune 500;
  • Ускорено и практическо бизнес знание, поднесено по модерен и интерактивен формат, с включени бизнес и поведенчески симулации във всеки модул;
  • Международно признати бизнес сертификати и професионален Networking.

Академията следва процес, който гарантира, че съдържанието на всеки модул ще бъде силно ангажиращо, практически ориентирано и максимално близко до реалността на участниците.

Защо е нужна Академията?

HR функцията заслужава да отвоюва мястото си сред стратегическия мениджмънт, доказвайки измеримата бизнес стойност, която носи на компанията. За целта е нужно HR мениджърите да разбират голямата картина, механизмите и езика на бизнеса, предлагайки аргументите си облечени с подходящите финансови, стратегически и корпоративни термини.

За какво е Академията?

Академията е ускорена програма, разработена по МВА модел и даваща на HR мениджърите нужните ключови перспективи към всички страни на бизнеса. Целта й е с практически инструменти да представи голямата картина на една компания и механизмите водещи я до успех. Там се откроява и стратегическата роля на HR функцията – неоспорима, изграждаща връзките и осигуряваща спойката, защото в крайна сметка хората са тези, които правят компаниите успешни.

За какво НЕ е Академията?

Академията НЕ е за развитие на професионални умения в областта на "Човешките ресурси" като подбор, заплати и администриране, обучение и кариерно развитие, и т.н. Ние сме убедени, че като HR мениджъри, Вие вече добре познавате специфичните детайли на тези дейности. В Академията ще разгледаме всички останали елементи на бизнеса и ще анализираме как HR функцията трябва да взаимодейства ефективно с тях, превръщайки се в наистина стратегически партньор на бизнеса.

За кого е подходяща Академията?

Академията е подходяща за стратегически и оперативни HR директори и мениджъри, и HR бизнес партньори. Това са хората, от чиито решения и взаимодействие с останалите звена в компанията зависи реалното изпълнение на стратегическата роля на HR функцията и това тя да се превърне в ценен и желан партньор на бизнеса. За това за тях е важно да имат ясното разбиране на голямата картина на бизнеса и да могат да говорят на неговия език по ключовите стратегически, финансови и оперативни въпроси.

Програма на Академията:

Академията се състои от 6 системно надграждащи се модула, провеждащи се по един на месец в рамките на 6 месеца, и самостоятелна практическа работа между модулите:

  • Модул 1: "Основни финансови и бизнес KPIs"
  • Модул 2: "Динамични бизнес стратегии" 
  • Модул 3: "Лидерство, Организационна култура и Бизнес резултати" 
  • Модул 4: "Създаване на дългосрочна стойност чрез стратегически HR"
  • Модул 5: "Доставяне на стойност чрез вътрешните корпоративни проекти"
  • Модул 6: "Организационна ефективност"

Между всеки от модулите участниците получават набор от допълнителни материали за самостоятелна работа, свързани както с придобиването на нови знания и умения по темата, така и с прилаганете на наученото в практиката им. Чрез различни работни казуси участниците биват предизвикани да намерят аналогиите и да анализират собствените си компании в контекста на темата на модула.

Искате да се включите?

Вижте кога стартира следващия мастър клас и се РЕГИСТРИРАЙТЕ  за участиеФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

Нужна Ви е повече информация?

- В секцията ПОЛЕЗНИ МАТЕРИАЛИ по-долу ще намерите брошура с подробна информация за съдържанието на модулите и водещите, както и интервюта с участници в предходните издания на Академията.

- Посетете СТРАНИЦАТА НА АКАДЕМИЯТА, за да получите повече информация за датата на стартиране на следващия мастър клас, цените и отстъпките за ранни и групови регистрации, и възможностите за стипендия!

- Заявете персонална среща с нас на имейл: HRAcademy@inyourhands.bg или на телефон: +359 884 279 370

Изживейте въздействието, което МОДЕРНО СЪЗДАДЕНОТО, ОТЛИЧНО проведеното и ПЪЛНОЦЕННО НАДГРАДЕНОТО обучение може да ВИ ДАДЕ.

Полезни материали

Брошура - HR Strategic Business Partner Academy (Български) разгледайте
Brochure - HR Strategic Business Partner Academy (English) разгледайте
Университети и МВА програми по света, използващи инструментите включени в Академията (Български) разгледайте
Academy Insider - Интервю с Моника Качарова, HR Manager, OMV (Български) разгледайте
Academy Insider - Интервю със Сашка Владимирова, Ръководител отдел "Човешки Ресурси", Булгартабак (Български) разгледайте
  Academy Insider - Интервю с Екатерина Хаджиева, HR Manager, Louis Dreyfus Company (Български) разгледайте
Academy Insider - Интервю с Ралица Костова, HR Business Partner, Sutherland (Български) разгледайте
Academy Insider - Интервю със Славена Топалска, стипендиант и участник в първото издание на HR Strategic Business Partner Academy (Български) разгледайте
Academy Insider - Интервю с Надежда Атанасова, стипендиант и участник в първото издание на HR Strategic Business Partner Academy (Български) разгледайте
Academy Insider - Интервю с Нели Караджова, стипендиант и участник в първото издание на HR Strategic Business Partner Academy (Български) разгледайте
  Academy Insider - Интервю с Росица Бъчварова, HR Мениджър, Lafka (Български) разгледайте
  Academy Insider - Интервю с Елизабета Павлова, HR Бизнес партньор, UniCredit (Български) разгледайте
  Academy Insider - Интервю със Свилена Стамова, Старши специалист HR, Convergys (Български) разгледайте
  Academy Insider - Интервю с Вайде Бърганова, HR Мениджър, „ЕТ Колорадо – Благой Ангелов„ (Български) разгледайте
  Academy Insider - Интервю с Виктория Чучумишева, HR Мениджър, MentorMate Bulgaria (Български) разгледайте
  Academy Insider - Интервю с Борислава Соколова, HR Бизнес партньор, Devin (Български) разгледайте

Бизнес проблематика

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА НАГЛАСАТА ЗА РАЗВИТИЕ И РАСТЕЖ И ЗАЩО НИ Е НЕОБХОДИМА? (ЧАСТ 1)

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА НАГЛАСАТА ЗА РАЗВИТИЕ И РАСТЕЖ И ЗАЩО НИ Е НЕОБХОДИМА? (ЧАСТ 1)

Настройването на нашия мозък да мисли в продуктивна за нас посока, е първата стъпка към постигането на истински успех както в кариерата, така и в личния живот.

прочетете

ОБУЧЕНИЕТО В ХИБРИДНА СРЕДА: КАК ОНЛАЙН БИЗНЕС СИМУЛАЦИИ СПОМАГАТ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА СЛУЖИТЕЛИТЕ?

ОБУЧЕНИЕТО В ХИБРИДНА СРЕДА: КАК ОНЛАЙН БИЗНЕС СИМУЛАЦИИ СПОМАГАТ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА СЛУЖИТЕЛИТЕ?

В днешната динамична бизнес среда и хибридните условия на работа, необходимостта от разработване на ефективни програми за развитие на служителите, изисква комбинация от различни подходи и инструменти за обучение.

прочетете

АНГАЖИРАНЕ И РАЗВИТИЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В ОРГАНИЗАЦИЯТА (ЧАСТ 2)

АНГАЖИРАНЕ И РАЗВИТИЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В ОРГАНИЗАЦИЯТА (ЧАСТ 2)

„Добре – ще си кажете – имаме програми за развитие, както за новопостъпили, така и за дългогодишни служители. Как да ги развиваме правилно?“

прочетете