Обещания, обещания!™

Само един истински сплотен “екип-от-екипи” 
може да постигне изключително ниво на обслужване.

Бизнес предизвикателството

Никой не е изолиран остров в рамките на дадена организация — всички ние постоянно сме в ролята и на клиенти и на доставчици в една по-голяма верига на обслужване. Често, обаче, хората в компанията са склонни да издигат прегради във взаимоотношенията помежду си; те не успяват да погледат отвъд „задълженията си“ и моментните си нужди, за да разберат своята роля в цялата система. Когато тази нагласа се разпространи, симптомите стават очевидни: недоверие, егоизъм, неспазени ангажименти. Резултатите от подобно поведение са още по-катастрофални: компромиси в качеството, ескалиращи конфликтни ситуации, високи нива на стрес, ниска продуктивност и незадоволително обслужване на клиенти. “Обещания, Обещания!™” обещава и предлага едно разтърсващо възприятията преживяване, което изгражда визия за една организация без граници.

Ключови резултати

Вие ще се научите как:

  • да преместите фокуса си от „Аз“ върху „Ние“ и защо това ще е от полза лично за Вас;
  • да работите с по-голяма лекота и ефективност, създавайки среда на доверие;
  • да договаряте и постигате взаимноизгодни резултати и продуктивни партньорства — всеки е и клиент и доставчик;
  • да постигате цялостен успех, обединявайки усилията си за постигане на личните, екипните и организационните цели;
  • да насърчите сътрудничество и комуникация, основани на споделено разбиране за „голямата картина“, за да постигате изключително обслужване на вътрешните и външните клиенти.

Преживяването за участниците

Учредителното събрание на Обединената Лига на Нациите започва и Вие сте от делегатите! Като новоизбрани политици и представители на Вашите държави, Вие трябва да спазите обещанията, които сте дали на Вашите взискателни избиратели по време на кампанията. В един свят изпълнен с дипломатически интриги, политиканство и скандали, ще трябва да преодолеете недоверието, културните бариери и затруднената комуникация, за да изпълните ангажиментите, които сте поели. С напредване на времето тези бариери постепенно ще се вдигат, за да покажат колко важно е изпълнението както на „локалните”, така и на „глобалните” задачи. От Вас ще се иска да демонстрирате продуктивно сътрудничество, отворена комуникация и ориентирана към резултата екипна работа, за да постигнете голямата цел – да се превърнете в истинска Обединена Лига на Нациите.

Факти

Продължителност
8 часа

Брой участници
От минимум 10 до максимум 50 участници
Екипи - от 2 до 6 участници

Програмата е подходяща за:
Функционални и матрични екипи на всички нива
Идеална за провеждане по време на конференции и обучения

Водещ
Сертифициран консултант от In Your Hands и Eagle's Flight

Полезни материали

Брошура "Обещания, Обещания!™" (Български) разгледайте
Brochure "Promises, Promises!™" (English) разгледайте

Видео