КОНФЕРЕНТНИ ПРОГРАМИ ЗА ЕКИПНИ И ФИРМЕНИ СЪБИРАНИЯ

Направете корпоративното Ви събитие едно вълнуващо преживяване!                                                                                                                                                                                                                                                               

Бизнес предизвикателството

Поводите да съберем заедно служителите в организацията са много – от регулярни срещи на търговските или мениджърските екипи за отчитане на резултати и планиране, до екипните тимбилдинг събития през лятото и голямото фирмено събиране в края на годината. Какъвто и да е повода обаче, целите винаги са подобни – да сплотим хората, предоставяйки им възможност да бъдат заедно извън офиса, да ги мотивираме и вдъхновим, като същевременно постигнем конкретни бизнес цели и отправим силни послания, които искаме всички от даден екип, функция или компанията да споделят в съвместно преживяване.

Нашите конферентни програми са точно това допълнение към Вашите корпоративни събития, което ще ги направи наистина вълнуващи и ангажиращи. Ние вярваме, че съчетанието на приятното с полезното е не само възможно, но и силно препоръчително. Избирайки нашите програми, Вие ще направите събитието си забавно, релевантно и запомнящо се!

Какво ни отличава

  • Ние безпроблемно се интегрираме в темата на фирмената Ви конференция или екипно събиране

  • Ние персонализираме темата и посланията към участниците

  • Ние правим Вашето събитие изключително ангажиращо за участниците

  • Ние предоставяме незабравимо преживяване, което се помни дълго

  • Ние имаме стратегии и инструменти за задържане на наученото

Защо да изберете нас

  • Защото нашите програми са НА СВЕТОВНО НИВО!

Всички наши програми са по лиценз на най-добрата компания за поведенчески бизнес симулации и конферентни програми в света вече над 30 години - Eagle’s Flight. Те са създадени, за да могат да отправят изключително силни послания, по ангажиращ начин за кратко време, давайки шанс на хората да работят заедно и да се забавляват истински.

  • Защото нашите програми са ЗАБАВНИ!

Ние не просто правим събитията по различен начин – ние ги правим по-добри!

Има причина, поради която често сме описвани като „Най-добрата част“ на корпоративното събитие на клиента ни. Енергията и вълнението, с които участниците влизат в програмите на Eagle’s Flight, са преживяване, което най-вероятно не им се е случвало до този момент.

От вълнуващите и пренасящи в друга реалност сюжети на различните програми до интерактивните елементи, с които се сблъскват участниците, нашите корпоративни програми носят безспорно много забавно и незабравимо преживяване за Вашите служители.

  • Защото нашите програми са РЕЛЕВАНТНИ!

Нашите програми ще помогнат Вашите послания да оживеят!

Всяко събитие е уникално по своята същност – от участниците до посланията и брандирането. Ето защо всички наши програми могат да бъдат адаптирани към темата и целите на Вашата среща, тимбилдинг или конференция.

Без значение колко са участниците или дали разполагате с 2 или 8 часа, ние ще адаптираме избраната за Вашето събитие програма, така че да гарантираме максимално въздействие и релевантност за участниците. Резултатите могат да включват работа в екип и сътрудничество, култура на работното място, лидерство, ефективност на продажбите или фокус върху крайния клиент. Каквито и да са целите, нашият екип е готов да се справи с всяко предизвикателство и да гарантира релевантност, независимо от културата в организацията или възрастовото разнообразие.

  • Защото нашите програми са АНГАЖИРАЩИ!

Ако Ви е омръзнало от лекционни срещи и PowerPoint презентации, то нашите програми са най-добрият избор да направите събитието си ангажиращо!

"Едно и също всяка година, няма ли край вече…"

Традиционните методи не постигат високи нива на ангажираност. Много лесно участниците се отегчават и фокусират вниманието си върху нещо друго (като телефоните например).

Нашите програми са толкова ангажиращи, че привличат вниманието на всички в залата. Не отнема много време всеки участник да бъде ангажиран и въвлечен в преживяването, сюжета и предизвикателствата, пред които е изправен екипът му.

ФАКТИ

Продължителност
2-8 часа

Брой участници
Без ограничение, минимален брой участници - 20
Екипи -  от 2 до 6 участници

Програмите са подходящи за:
Функционални и матрични екипи на всички нива
Идеална за провеждане по време на фирмени конференции и екипни тимбилдинг събития

Водещ
Сертифициран консултант от In Your Hands и Eagle's Flight

Полезни материали

12 впечатляващи конферентни програми (Български) разгледайте
Conference guide - Programs and Tips (English) разгледайте