вдъхновяване

Вдъхновението е движещата сила за постигането на определени цели. В най-общ смисъл вдъхновението е това, което оказва влияние върху създаването, поддържането, избора и насоката в човешкото поведение. То подтиква бизнеса да търси, изисква, трансформира и използва знанията си, превръщайки ги в продуктивност и резултати.

Ние искрено вярваме, че във формулата на успеха освен знания, умения, разбиране на бизнеса и правилни нагласи, хората се нуждаят и от искрица вдъхновение, за да приложат всичко научено в работата си.

И е важно да не се забравя, че вдъхновението на хората не продължава дълго – ефектът от банята също, но въпреки това се препоръчва за ежедневно ползване!

Вижте с какво можем да ви помогнем в стремежа ви да вдъхновите хората си за резултати. Ако не намирате това, което търсите, просто се свържете с нас, за да разработим индивидуално решение за вашите специфични нужди.

Бизнес проблематика

ДАВАНЕ НА ПОХВАЛИ

ДАВАНЕ НА ПОХВАЛИ

Даването и получаването на обратна връзка е част от живота ни, особено в работен контекст, когато се изисква да се постигат резултати. От стоя страна похвалите са важни за мотивацията и ангажираността на служителите.

прочетете

Осмелете се да се провалите!

Осмелете се да се провалите!

Най-ценните уроци в живота идват с гръм и трясък и често ни сварват неподготвени. Това е чудесна възможност да помислите какво можете да извлечете от ситуацията.

прочетете

Жените в бизнеса: Как да се изкачите по кариерната стълбица

Жените в бизнеса: Как да се изкачите по кариерната стълбица

Вижте мнението на Сюзан Колантуоно, експерт по лидерство, по темата за кариерното развитие.

прочетете